Het land van bier en chocolade

België staat bekend voor zijn speciale bieren en overheerlijke chocolade

Wij laten u kennismaken met een wereld van geuren en smaken binnen een rijke geschiedenis. Het brouwen van een goed degustatiebier of het maken van een exclusieve praline vereist een jarenlange expertise,  hetzij van de nicheproducent die voor het extreme en het pure gaathetzij van een producent die de voorkeur geeft aan de massaproductieDe Belgen zijn trots op hun rijke en verrassend gevarieerde biercultuur met een grote verscheidenheid aan typische bierstijlenDeze diversiteit is ook terug te vinden in de chocolade, van repen tot pralines, van melkchocolade tot zwarte chocoladewaar zowel de stille genieter als de ervaren kenner kan van genieten. 

©BeerTourism.com

PROGRAMMAS

Kom België ontdekken! Een klein land dat je zal verrassen met zijn talrijke historische steden, prachtige natuur en de beste restaurants.

View more

Denk aan Chocolate meets beer
voor uw event in België.

Of het nu gaat om een kleine of grote incentive groep, vergadering, congres, feest of teambuilding, wij zijn uw perfecte partner. Met onze jarenlange ervaring zetten we Uw event om in een blijvende herinnering!

SPORT

Wij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van voetbalreizen en kunnen ook jullie team in België ontvangen. De vele referenties bewijzen onze bekwaamheid.

View more

ACTIVITEITEN

Klik op onze activiteitenpagina om ons ruim aanbod te bekijken : plezier, cultuur, culinair, avontuur of creatief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

View more

MEETING & EVENTS

We helpen jullie voor de organisatie van jullie event, meeting of congres.

View more

TRAVELMARKETING

Chocolate Meets Beer wordt door Travel Marketing vertegenwoordigd in Amsterdam.

View more